Online proeverij

Online proeverij bij “Mon Vin: Eigenzinnige wijnen met een verhaal”

  • er 8 wijnen geproefd en besproken
  • we werken hierbij met miniflesjes van 5 centiliter
  • een wijnproeverij kost 280€
  • met een maximum van 14 personen

Op een aantal vooraf te bepalen adressen worden op voorhand (enkele uren tot een dag op voorhand) 8 miniflesjes per persoon afgezet. Afhankelijk van jullie eigen bubbel en of knuffelcontacten kunnen jullie met enkelen samenzitten, al was het maar voor de ambiance. Graag laat u op voorhand best wel even weten met hoeveel u op welk adres zitten. Kwestie van de logistiek te laten kloppen. 

Vanuit praktisch standpunt vragen we maximaal 3 adressen op te geven voor levering van de flesjes. Naar haalbaarheid geven we nog wel even mee dat de adressen best in een acceptabele straal van elkaar liggen. Bijvoorbeeld, eentje in Sint-Niklaas, de andere in Antwerpen en nog een ander in Mechelen, wordt 'ne moeilijke. Wat uiteraard ook kan, is dat alle flesjes op 1 adres worden afgeleverd opdat de anderen ze bij u kunnen oppikken. 

Op een welbepaald afgesproken uur gaan we dan online via bv. Zoom via een beveiligde link. De 8 miniflesjes zullen genummerd worden en - zoals dat tijdens een normale sessie gaat - geproefd en besproken worden. Dit zal uiteraard iets anders gaan dan “live”, er moet iets meer discipline aan de dag gelegd worden om te vermijden dat het een kakafonie van jewelste wordt met door elkaar praten. Maar ervaring leert dat dit toch wel lukt en voor de rest een vergelijkbare sfeer kan zijn, met vragen stellen, wat vertellen, wat lachen, enz...

Een Online wijnproeverij kost 280€.

Net zoals een gewone proeverij hebben we een maximum van 14 personen

De flesjes zijn van glas. Hiervoor wordt wel een bedrag van 5 euro per persoon gerekend. Krijgen we de flesjes achteraf ongeschonden terug worden deze uiteraard verrekend. Als je zegt, "hey keileuke fleskes! Ik wil die houden". Dat kan dan ook natuurlijk, want ze werden reeds betaald. 

Wijnproeverij boeken? Contacteer ons

© 2020 - 2022 monvinswebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel