"Wine & Dine" workshop - Hotel Dennenhof Van der Valk in Brasschaat - zaterdag 04/03/23
Een workshop "Wijn & Gastronomie" op restaurant. Dus niet zo maar een etentje!
Praktisch
Datum | Zaterdag 04/03/23 |
Uur | 18u30 |
Locatie | |
Prijs | 79€ |
Reservatie | info@dennenhof.valk.com of 03 663 05 09 |
Wat mag je verwachten?
Beleef een 5-gangendiner op een andere wijze in gezelschap van 8 degustatiewijnen! Laat je onderdompelen door de magie van wijn in combinatie met een gastronomisch hoogstandje. Onder leiding van Tom Vandevelde van Van der Valk-Dennenhof en Wim Van Doninck van Mon Vin.
Vijf heerlijke gerechten, gecombineerd met 8 mooie wijnen met hun verhaal . Dus... sommige gerechten krijgen 2 wijnen tegelijk!
Behalve lekker eten gaan we op ontdekking naar jullie voorkeuren. We degusteren de wijnen apart, daarna samen met het gerecht. We geven je tips mee over welke wijn(stijl) het best gaat bij ingrediënt X of Y. We denken na of het hoofdingrediënt het belangrijkste is bij de wijn of dat we toch rekening moeten houden met bijvoorbeeld dat streepje pittige saus op het bord?
Met andere woorden een avondje echte smaakbeleving waarbij we jullie bewuster laten ruiken en proeven. Hierdoor ontdek je geuren, smaken en wijnen waarvan je misschien niet dacht dat die iets voor jou was. Daarnaast geven we je links en rechts wat theorie, interessante relevante verhalen en weetjes mee.