Wijndegustatie

Wijndegustatie bij “Mon Vin: Eigenzinnige wijnen met een verhaal”
 

  • er worden 8 wijnen geproefd en besproken
  • u krijgt heel wat wijninformatie
  • een wijnproeverij kost 295€
  • met een maximum van 14 personen


Dit kan een proeverij zijn waarbij wij u verrassen. Maar dit kan over quasi om het even welk onderwerp. Een bepaald land, streek, druif, ... 

Wenst u heel bewust wijn van bijvoorbeeld het type Pomerol, de duurdere Bourgogne, Bordeaux, Barolo, Brunello, enz? Dan kan dat ook, maar u zal begrijpen dat deze kleppers een ander prijskaartje krijgen.

Tijdens de proeverij krijgt u heel wat informatie verteld over de wijnen, de druifjes, gastronomie, het land, de streek, de geschiedenis, het wijnhuis enzovoort zonder schools te willen zijn. U zal er meer dan waarschijnlijk behoorlijk wat van opsteken.

Hebt u zelf voldoende wijn- en waterglazen, dan kunnen we de uwe gebruiken. Hebt u die niet of onvoldoende, worden de glazen door ons voorzien. Laat ons dit wel op tijd weten. Verder worden ook waterkaraffen en spuugemmers voorzien.

“Mon Vin: Eigenzinnige wijnen met een verhaal” is gesitueerd in Antwerpen. Binnen een straal van 15 km rond Antwerpen-Centrum wordt er geen forfait gerekend voor de verplaatsing tot het gelegenheidsadres. Erbuiten hangt dit af van de afstand tot het gelegenheidsadres. 

Kan u de degustatie niet bij u thuis laten doorgaan om welke reden dan ook, dan kan dit doorgaan in onze proefruimtes in Antwerpen-Zurenborg of in Antwerpen-Berchem. Het gebruik van deze ruimte komt op 50€. Beide locaties liggen op zo'n 7 tot 8 minuutjes wandelen van Berchem Station verwijderd.

Een voorschot van 150€ wordt gevraagd ter bevestiging van uw proeverij. De rest wordt verrekend op de dag zelf hetzij contant hetzij elektronisch.
 

Wijproeverij boeken? Contacteer ons

© 2020 - 2024 monvinswebwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel